ФОТО: ЗА ОВАА СЛИКА СИТЕ ЗБОРАТ – Погледнете со кого Аца Лукас ја запозна новата девојка

Аца Лукас веќе некое време во љубовната врска со извесната Бранислава, и од неа не се одвојува. Фолкерот со својата нова избраничка, уживаше во ресторанот во еден познат белградски хотел, каде беше и неговото друштво, со кое и ја запозна.

Тука беа и Ацо Пејовиќ и неговата сопруга Билјана. Судејќи според фотките, Бранислава и Аца делуваа среќно.

Scroll to Top