(ФОТО) Зорица речиси гола, а во огледалото се гледа…

Зорица Дукиќ со разголените фотки ги воодушеви сите.

Поранешната девојка на Гастоз, Зорица Дукиќ, одлучи да се проба и како манекенка, но се сомневаме дека некој ќе се осмели дa се појави вака облечен, бидејќи Зорица е речиси целосно гола.

Во проѕирниот костим под него, таа немаше градник, Зорица некако успеа да ги покрие градите, а во огледалото се гледал нејзиниот задник…

 

Scroll to Top