Фотографија од младоста на Тина Ивановиќ стана хит на социјалните мрежи

Во последно време на естрадната сцена хит фотографии се дефинитивно оние од младоста на естрадните ѕвезди.

Така, на интернет се појавија фотографии од младите денови на српската пејачка Тина Ивановиќ.

Оваа фотографија е направена во 1988 година, а со неа на фотографијата е и нејзиниот татко, па можете да процените и на кого личи.

Scroll to Top