Фотографијата на српската пејачка Марија Шерифовиќ со зајак собра преку четириесет илјади срциња на Инстаграм

За Марија Шерифовиќ е познато дека е голем љубител на животните, со што таа често објавува фотографии на социјалните мрежи.

– Бидете храбри, чесни, вредни, мудри и простувајте. Домот на Шерифовиќ од денеска е побогат за уште еден член. Велат дека ова животно значи зора, создавање, нов почеток, раѓање на живот, долговечност и среќа… Нека биде така, напиша Марија Шерифовиќ.

Марија Шерифовиќ сосе зајакот собра четириесет илјади лајкови на Инстаграм.

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Scroll to Top