Карлеуша објави фотографија од свекрвата и напиша…

Иако Јелена Карлеуша и нејзиниот сопруг Душко Тошиќ уживаат во луксуз, неговите родители живеат многу скромно. Сепак, колкку и да е зафатен со обврски во Истанбул, или пак со луксузни патувања, Душко не пропушта да го посети родното село Орловат во Војводина.

За да покаже колку ја цени свекрвата, Карлеуша неодмна објави фотографија на Инстаграм
„Свекрва, Душко. Лека ноќ“.

Фотографијата ги изненади сите, затоа што неговите родители не сакаат да се истакнуваат во јавноста, се облекуваат скромно и не се по матерлијалните добра. Иако Душко добро заработува, семејството Тошиќ сѐ уште живее во куќата во која живеел и Душко пред да стане славен.

Scroll to Top