Кеба се повреди на снимањето на шоуто „Твоето лице звучи познато“

By

Балканскиот фолк-пејач Драган Којиќ Ќеба заработил потешка повреда на ногата, додека се снимала генералната проба на шоуто „Твоето лице звучи познато“. Свекорот на Северина завршил во болница каде морале да му ја зашијат раната под коленото.

„Кеба заработи три штрафови. Навикнавме да го гледаме и претходните сезони и беше многу посветен на сите задачи. Така продолжи и сеозонава. Кога се повреди мораше да оди на шиење“, вели негов близок пријател.

Кеба и самиот ја потврди приказната за повредата пред новинарите, но не сакал премногу да коментира и да кажува детали.

 

 

 

Ќе ви се допадне