Лепа Брена за 100 илјади евра ќе пее за Нова година

By

Балканската ѕвезда Лепа Брена неодамна го договори својот настап за Нова година во еден луксузен хотел во Петровец, Црна Гора, каде што ќе добие хонорар од 100 илјади евра за само една вечер.

„Менаџментот на хотелот по секоја цена сакал една од најголемите балкански ѕвезди, Лепа Брена, да биде дел од нивната новогодишна прослава. А поради оваа нивна желба, не го штеделе ниту хонорарот што пејачката ќе го добие од хотелот“, вели изворот близок до пејачката, кој вели дека таа со задоволство се подготвува за новогодишната ноќ.

Ќе ви се допадне