МАШИНА ОД 80.000 ЕВРА! – Ова е опасниот ЅВЕР кој го вози Ера!

Ера Ојданиќ не ги жалеше парите и се почасти со скапоцен автомобил.

dobivaj vesti na viber

Пејачот купи ново возило, и покажа дека одлично му оди на деловен план. Тој пазареше „порше кајен“, кое во зависност од моделот и опремата, се движи некаде околу 65.000 до 120.000 евра.

Пејачот во свој стил ја прокоментира својата нова кола.

„Јас сакав од самото детство да имам добар велосипед и добро возило… И убави и згодни жени, тоа е Ера Ојданиќ“, изјави Ера.

А вака изгледа неговиот скапоцен миленик. Видеото погледнете го на следниот линк:

 

Scroll to Top