Мажот на Бранислава, на врвен начин ја прокоментира нејзината врска со Аца Лукас

Коментарот на Жељко Пашајлија не е поради долгот, но, можеби рекол и повеќе од доволно во врска со неговата жена со Аца Лукас.

Откако ги избришаа сите заеднички фотографии, Аца Лукас и Бранислава Пашајлија, сите помислија дека ставиле точка на врската.

Иако романсата траеше се на се, месец дена, Лукас и Бранислава привлекоа невидено внимание од јавноста, а една од причинте е тоа што Бранислава е омажена со човек од Црна Гора, Жељко Пашајлија, со кого има мало детенце.

 

Во желбата, да во морете нагаѓања, дали има време да го произнесе својот став кој го има во врска со Бранислава и Лукас, неговиот коментар, за репортерите, преку порака беше краток и многу духовит.

„ Немам кога (се смее) – културно напиша Жељко во црногорски манир, додавајќи три мејла и упатувајќи поздрав.

 

Ако се суди според ова, очигледно е дека Жељко баш и не го интересира емотивен живот на Бранислава, односно врската со српската фолк ѕвезда.

 

Scroll to Top