Милица Тодоровиќ подигнала кредит за да купи стан и сега едвај го исплаќа

By

Првата победничка на „Ѕвездите на Гранд“, Милица Тодоровиќ признала дека подигнала кредит за да купи елитен стан во центарот на Белград и дека сека со тешки маки ги исплаќа ратите.

dobivaj vesti na viber

„Не можев да соберам кеш за да купам стан, затоа што никогаш не сум работела добро со парите. Подигнав кредит, кој и сега го отплатувам. Станот не беше евтин, но сакав да живеам во близина на мојот кум Стеван Анџелковиќ“, раскажала Милица.

Пејачката додала дека тој е виновен што сега, како што вели таа, е заробена со кредитот.

„Ме наговори да се заробман со кредит. Тој е виновен за сè. Се шегувам. Редовно ги плаќам своите обврски, иако немам редовно настапи. Имам нешто заштедено, со кое успевам да се покријам“, објаснила пејачката.

Ќе ви се допадне