Митар Мириќ на својот фејсбук профил ја покажа сопругата

By

За Митар Мириќ се врзуваат многу пропиени и непреспиени ноќи. Тој го стекна статусот на легендарен пејач на народни песни, на драго срце говори за пеховите кои ќе му се случат за време на настапите, но за жените никогаш не говорел.

Во секој случај, Митар има официјален Фејсбук профил на кој има сешто да се види, па и неговата сопруга.

 Mitrova supruga, Suzana

Таа се вика Сузана, и со децении е со него во брак, а на фотографијата во прегратка ја држи нивната внука.

„Не им може никој ништо, посилни се од судбуна“.

Ќе ви се допадне