На Сергеј Труфуновиќ му се слошило за време на театарска претстава

By

Српскиот актер Сергеј Трифуновиќ по само пет минути откако откако почнала претставата „Воз“ во Нови Сад, морал да го откаже настанот затоа што му се слошило.

По само пет минути, сите актери се повлекле од сцената, а Сергеј побарал од публиката разбирање затоа што морал да ја откаже претставата, затоа што не се чувствувал добро.

Публиката откако ги слушнала сирените од итната помош, сватила дека не станува збор за некаков театарски трик, па Сергеј додека го изнеле на носилки го испратила со аплауз.

Од персоналот во болницата велат дека очекуваат Трифуновиќ брзо да се опорави.

 

 

Ќе ви се допадне