Најголемата журка на Аца Лукас на Порта!

Бидете и вие дел од најдобрата журка на Балканот и уживајте во поп рок свирките на овој пејач.

Вечерва се одржува најдобрата журка на Балканот и тоа во Белград на реката.

Сплавот Порт подготвува уште една феноменална ноќ за паметење. Кралот на сплавовите, и еден од најдобрите пејачки со најголемите хитови на нашите простори, Аца Лукас, ќе ги забавува гостите до утринските часови. Бидете и вие дел од најдобрата журка на Балканот и уживајте во поп рок свирката на овој пејач.

 

Scroll to Top