Невидена фотографија досега – Марија Шерифовиќ со долга коса!

Ова е до сега не видена фотографија од Марија Шерифовиќ која е направена пред 15 години во една емисија.

Марија тогаш не била позната, а гостувала во емисијата како ќерка на фолк ѕвездата Верица Шерифовиќ.

Набрзо потоа Марија ја скратила косата.