Новинарите го изнервираа Аца Лукас со прашањата за Соња

Фол-пејачот Аца Лукас последниве месеци е цел на медиумите поради разводот со сопругата Соња Вуксановиќ.

На прашањето од новинарите во какви односи е со Соња, тој ги шокирал со изјавата.

– Следното прашање. Нема да зборувам за тоа. Тоа е мој приватен живот – рекол Аца.