Предновогодишна журка со „Хурикејн“ во Скопје

Групата „Хурикејн“ ќе има голема предновогодишна журка во „Дежа ву“ во „Ист гејт“ во Скопје. Журката ќе се одржи на 29 декември, еден ден пред Нова година. Гостите ќе можат да уживаат во хитовите на српските евровизиските претставнички и нивните танци.

Настанот ќе се одржи според пропишаните мерки против Ковид-19. Ќе се почитуваат препораките на властите и ќе има соодветна дистанца меѓу гостите.

Журката е автерворк и почнува од 17:00 часот.

 

Scroll to Top