Премиерката на Србија со партнерката и премиерот на Луксенбург со сопругот заедно на фудбал

By

 

Натпреварот за квалификациите на европското првенство го скледеа и премиерите на Србија, Ана Брнабиќ и нејзината партнерка Милица Ѓорѓиќ во друштво со премиерот на Луксембург, Жози Бартел, со неговиот сопруг, Готје Детене. Премиерите, опремени со шалови на нивните репрезентации, пред почетокот на натпреварот направија неколку селфи. Тие ги поздравија играчите од трибините .

Натпреварот во Луксембург заврши со победа на Србија од 3:1.

 

 

Ќе ви се допадне