Пресврт: Екс девојката на Аца Лукас повеќе не сака да молчи

Според пишувањата изгледа дека бившата девојка на Аца Лукас очигледно е во турбулентен период од својот живот.

По раскинувањето со пејачот Бранислава одлучи да се повлече од јавноста и да апстинира од Инстаграм.

Но, излгеда тоа не траеше долго, па се предомисли.

Прво профилот на Инстаграм го направи приватен, а потоа ја објави следнава порака под нејзиното селфи:

„Душо, ти си најсилниот цвет кој некогаш никнал. Запомни го ова, дури и кога се менува времето“.

Scroll to Top