Пукна љубовта на Аца Лукас и новата девојка – Еден нејзин потег ги изненади сите

Иако српските медиуми на големо пишуваа за свадбени ѕвона, Аца Лукас по разводот со сопругата Соња, раскина и со новата девојка Бранислава, за која велеше дека со неа сака да го помине животот.

Доказ дека парот не е заедно е тоа што атрактивната бринета и пејачот ги имаат тргнато сите заеднички фотографии од профилот.

Погледнете како изгледа неговиот профил…

А како нејзиниот…

Засега не е познато зошто е прекината врската за која Аца зборуваше со толку љубов.

Scroll to Top