Рада Манојловиќ во прекратко проѕирно црвено фустанче покажа сè

By
Рада Манојловиќ покажа дека е во сјајна форма, а нејзините секси фотографии никого не оставија рамнодушен.Кога Манојловиќ се појави на снимањето во „Гранд“ сите очи беа вперени во неа бидејќи пејачката блесна во проѕирен црвен фустан.

Иако брзаше, Рада застана и позираше пред фоторепортерот.

И нема човек кој не би ги прокоментирал нејзините долги нозе.

Како и прекраткото фустанче кое…

…покажа речиси сè.

Ќе ви се допадне