Река луѓе за Лепа Брена во Скопје, пејачката промовираше хулахопки

Голем број луѓе од Скопје излегоа да ја видат балканската музичка ѕвезда Лепа Брена којашто промовираше хулахопки.

Во  „Cosmos“  имаше редици од луѓе кои сакаа да се фотографираат со пејачката.

„Кај нас човек полесно ќе извадиш да се слика со Брена и да земе гага хулахопки, него ли на протест“, гласи еден од коментарите на социјалните мрежи.

Scroll to Top