Репортерите превртуваа црева од смеење на одговорот на Лукас за тоа дали гради базен

Почна снимањето на новиот серијал на „Ѕвездите на Гранд“ во Кошутњак, а Аца Лукас дојде видно расположен.

Заедно со своите колеги и Аца Лукас присуствуваше во првото снимањето на новата сезона „Ѕвездите на Гранд“, која со емитување почнува на 30 септември на ТВ „Прва“.

Аца призна дека му недостигаат забавувањето во „Гранд“ и целокупната екипа иако со некои се гледал во текот на летото.

„Сите ми недостигаат. Најмногу ми недостигаше… нема да кажам“, се насмеа Аца.

„Со Вики се гледав летово, со Јеца исто така доста пати… Не ја видов одамна Марија, ниту Босанец, Снежана и Ана, а со другите се гледаме ваму-таму. Но, целата екипа како таква ми недостига многу“, додаде фолкерот.

На прашањето како ги коментира сите скандали во изминатите неколку месеци, Аца само се сврте и во свој препознатлив стил стави точка на оваа тема.

А кога следуваше прашањето за тоа дали навистина прави базен на балконот, се пошегува дека тоа го прават мајсторите, а тој само лепи плочки.

Гледајте го интервјуто на следниот линк: