Рокерот Бора Џорба ќе ја изгуби ногата!

Поради болките кои ги трпи, според сознанијата, пие лекови и се одрекнал од многу работи. Рокерот Бора Џорџевиќ едвај се движи и не може да се потпре на својата лева нога.

Бора го губи чувството на левата нога и на неа ретко се потпира. Тешко му е да стои, а кога се движи, болките се поинтензивни.

Докторите му ја зголемиле физикалната терапија, како и лековите кои ги пие.. Тоа е така поради проблемите кои веќе со годин и ги има со кичмата.

Scroll to Top