Саша Поповиќ направи естетска корекција на лицето

Директорот на „Гранд продукција“, Саша Поповиќ, одбил да зборува пред камерите поради отоци од естетската корекција што ја направил на лицето.

„Вградив имплати, па имам отоци“, низ шега коментирал Поповиќ.

Познавачите на оваа проблематика сметаат дека директорот одлучил да се подмлади пред новата сезона и за таа цел, најверојатно, користел терапија со ботокс и филери.

Снимањата на новата сезона на „Ѕвездите на Гранд“ веќе се во тек, а официјално шоуто треба да започне од сабота (30 октомври).

Scroll to Top