Саша Поповиќ откри зошто Лепа Брена и сопругата НИКОГАШ нема да седнат на столчето на жири

„Не може, не го дозволувам тоа“, беше изрчит директорот на „Гранд“, за потоа ја објасни својата одлука.

Саша Поповиќ наведе дека Лепа Брена и неговата сопруга, Сузана Јовановиќ, нема да биде во жирито на „Ѕвездите на Гранд“. Како причина наведе дека тие сепак се сопственици на „Гранд“ продукцијата.

Не може, не го дозволувам тоа. Брена и Сузана не можат да одлучуваат за кандидатите затоа што се сопственици на „Гранд“. На нив им е забрането да оценуваат. Кога Сузана би ги оценувала кандидатите, луѓето тоа би го доживувале како да говорат она што јас го мислам“, изјави директорот на „Гранд“ продукцијата.

 

Foto: Telegraf 

Да потсетиме, Саша Поповиќ веќе одлучи кој од наредната сезона ќе биде во жирито на „Ѕвездите на Гранд“, а тоа можете да го знаете со еден клик ОВДЕ:

Погледнете го интервјуто кое Саша Поповиќ го даде за српски Телеграф овде:

 

Scroll to Top