Се породи Александра Пријовиќ

Српската пејачка Александра Пријовиќ се породи денес и на свет донесе здраво машко бебе. Заедно со нејзиниот сопруг Филип Живојиновиќ одлучија да му го дадат името Александар.

Лекарскиот тим од болницата каде што се породи Пријовиќ вели дека мајката и бебето се во одлична состојба и дека пејачката се чувствува одлично.

Српските медиуми пишуваат дека првата честитка стигнала од дедото Бобо Живојиновиќ.

 

Scroll to Top