Се сеќавате ли на мајката на Ѓоша од „Семејно богатство“? Денес има 81 година и изгледа сосема неверојатно!

Серијата како „Среќни луѓе“, „Семејно богатство“ и „Бољи живот“ никогаш нема да излезат од мода. Иако сите се буниме дека се репризираат по сто пати, со нетрпение го чекаме терминот кога ќе почнат.

Некои од великаните на српските и југословенските актерска сцена, улогата во култната серија „Семејно богатство“ им ја обележала кариерата.

За жал, некои од нив повеќе не се меѓу живите, како што е актерот Богољуб Митиќ кој го глумел Ѓоша, а надимакот останал синоним за него.

Сепак,покрај главните ликови во сеќавање останала и актерката која ја глумела мајката на Тика и Ѓоша, Дуња Цинце.

Денес таа има 81 година и за неа изгледа времето застанало, бидејќи изгледа неверојатно.

Scroll to Top