Шашиќ до Лукас: Тестирај се на дрога, зошто ако јас проговорам, ќе те боли!

Поради тоа што сеуште не сум дементан, а тој веројатно е, штом заборава за тоа, за се што знам за него“, вели Шашиќ.

Откако Аца Лукас жестоко го изнавреди во своето писмо, Жељко Шашиќ му возврати со иста мерка.

Шашиќќ на навредите на Лукас иронично прокоментира, и на Аца му порача да се тестира на дрогата.

„Можно е и поголема шанса има да бил под дејство на некој опиум, кога пишуваше ова. Треба да иде на тестирање“, изјави Жељко и потоа го нападна Лукас но и својата поранешна сопруга, Соња Вуксановиќ.

 

Foto: Telegraf

„Сакам да оде**т веќе и двајцата од мене, затоа што не ме интересира што работат. Мене ми е криво што се разведуваат Соња и Лукас затоа што се создадени еден за друг, и се со слична психичка состојба. Мене ми е срам наместо нив, за тоа колку животот го изложија во јавност. Нивната евтина сапуница Лукас-Соња-Јариќ е жив блам“, изјави Шашиќ кој на крајот, му се подзакани на Аца Лукас.

Foto: Giliver/Frazer Harrison/Getty Images for Glazer Palooza, Instagram/sonjavu, Marko Todorović

„Ако почнам да зборувам за него, има да го боли. Знам многу работи за него, поради тоа што не сум дементан, а тој веројатно е, штом заборава што се знам за него. Мене тоа не ме допира за тоа што тој зборува, затоа што Лукас не го сака никој“, заклучи Шашиќ.

Foto: Klub Hill
Scroll to Top