СКАНДАЛ – Дчеко дошол на секс кај Зорана, па го привела полицијата – Сослушана е и блогерката

Зорана Јовановиќ и нејзиниот дечко во неделата утрото на врата и заѕвоне непознато момче, со тврдење дека блогерката лично го повикала во станот.Српската модна блогерка, позната по нејзиниот дечко, фудбалерот Даниел Миличевиќ, во неделата утрото имаа неочекувана посета и преживеаа вистинска драма.

Имено, извесното момче се обиде насилно да влезе во нејзиниот стан на Дедињо, поради што интервенирала и полицијата. Се работи за тоа што некој лажно се претставил на Фејсбук во нејзино име, како што тврди блогерката.

„Момчето во шесто наутро дошло пред зградата. Поради тоа што таа и Даниел не очекувале никого, на почетокот не сакале да одговорат на ѕвоното, но тој бил упорен. Момчето ја побарал неа, и рекол дека таа го повикала во станот и му ја дала адресата. Даниел неколку пати му рекол да се оддалечи од зградата и повеќе да не ги вознемирува, но тој не се откажал, па фудбалерот повикал полиција, која брзо дошла. Но, неповиканиот гостин, почанл да пружа отпор, па морале да повикаат засилување и го спровеле во станица“, раскажа извор близок до двојката.

Зорана по по овој настан мораше да оди во полиција за да даде изјава. Додека момчето тврдел дека блогерката го повикала во станот, и дека долго време се допишуваат со неа на Фејсбук под името Ана Јовановиќ, Зорана негираше се, тврдејќи дека момчето не ги познава и дека на социјалните мрежи лажно се претставува како неа.

Момчето брзо беше пуштено од притвор со кривична пријава за давање отпор при апсење, додека за вознемирањето блогерката мина неказнето.

Профилот под името Ана Јовановиќ е избришан истиот ден, а наводно постоел цели седум години под наведеното име и слика Зоран Јовановиќ, па многумина верувал дека токму со неа и се допишувале.

 

Scroll to Top