Соња на Аца Лукас ја разреши мистеријата за разводот

By

Аца Лукас им плати на Соња и нивната ќеркичка Викторија летување во луксузен комплекс во Црна Гора.

Аца на Друштвените мрежи главно објавува снимки и фотографии од клубови ширум Црна Гора. Од друга страна. Соња ја скокотна јавноста со интересна објава.

-„Уживам. Секој ден е подарок.“ – напишала и така ставила точка на шпекулациите дека се разведува од Аца.

Ќе ви се допадне