Сораја конечно го покажа дечкото

By

Сораја конечно во јавноста ја претстави својата силна половина, која со месеци вешто ја криеше од јавност, меѓутоа сега направила исклучок и тоа поради специјална причина.

Всушност, на дечкото на Сораја му било роденден па старлетата на соодветен начин му честитала, а покрај тоа објавила и негова разголена фотографија од плажа.

– Среќен роденден, љубов моја. Те сакам – напишала Сораја, но лицето на саканиот сепак го прекрила со стикер.

Ќе ви се допадне