Српската пејачка одлично заработува, а никој не знае дека се уште живее со својата мајка!

By

Иако е една од најангажираните пејачки на балканската сцена, сепак по едно се разликува од своите колеги.

Откако се појави на естрадата, Едита од Министерки слободно може да се пофали дека заработува многу повеќе од некои кои се пдоолго во музичките води од неа.

Меѓутоа и покрај тоа што себе си може да си дозволи луксузен живот, Едита сепак избира да живее со мајка си Флорија со која е многу поврзана.

Таа, нејзината сестра Инди и мајката Флорија се многу поврзани и се фантастично трио – изјавила Едита.

Ќе ви се допадне