Стјепан на ја поздрави Розга, пејачката се расплака на сцената

By

После две години од раскинувањето, хрватската пејачка Јелена Розга и поранешниот вереник Стјепан Хаусер (од „Ту челос“) се сртенаа за прв пат на јавен нстап. Таа на сцената, тој во публиката, синоќа на доделувањето на МАЦ наградите во Белград. Јелена на сцената ја претстави новата песна, а додека ја изведуваше , не се воздржа па се расплака, додека Стјепан Хаусер седеше со наведната глава во публиката . Розга и Хаусер не се поздравија и се одминаа на црвениот тепих. Двојката во 2017 година се раздели после две години поминати заедно.

Ќе ви се допадне