ТАКОВ Е ЖИВОТОТ: Некогаш ѕвезда на „Курсаџии“, а еве што работи денес

Актерите мораат да се снаоѓаат на различни начини за нивните прокети некој да ги види. На различни начини се обидуваат да стигнат до широката јавност и да ја престават својата работа.

Иста судбина го снашла и актерот Саша Пантиќ, познат по серијата „Курсаџии“

Актерот седи на столче и им нуди на минувачите карти за неговата претстава и на тој начин ги анимира да присуствуваат на едно изведување.

Но, во ваквата комуникација со публиката нема ништо лошо, бидејќи како и сите останати и Саша на чесен начин се труди да го заработи своето парче леб.

Scroll to Top