Тамара се вери – Погледнете колкав прстен добила

Тамара Ѓуриќ вешто го крие љубовниот живот, а со еден детал ги збунила своите фанови.

Имено, додека правела селфи во прв план дошол прстенот на прстот на кој вообичаено се носат веренички прстени.

Тамара не се огласила ниту потврдила дека е верена, па останува да видиме дали навистина одлучила да се скраси или прстнот е само случајност.

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89) on

Scroll to Top