Тарик Филиповиќ објави фотографија од родителите и ги насмеа фановите: Младите денес се премногу на телефоните

Тарик Филиповиќ одмара во родната Зеница. Тој на Инстаграм објави слика од неговите родители Омер и Сека и ги насмеа своите следбеници. На фотографијата двајцата гледаат во своите мобилни телефони.

Тарик na сликата напиша: „Младите денес се премногу на телефоните“.

Актерот и водител ретко објавува слика од своите родители.

Scroll to Top