Цеца едвај си ги смири градите на снимањето на новогодишна забава

Српската пејачка Цеца Ражнатовиќ синоќа традиционално се појави на снимањето на новогодинешната програмска телевизија „Палма плус“, која е во сопственост на нејзиниот пријател Драган Марковиќ – Палма.
Како што рекла, таа пристигнала од почит кон жителите на селото Палма. Не даваше изјава за медиумите за разлика кога пристинга во Јагодина каде што не можеше да се воздржи. Кога пристигна во Јагодина, таа запали цигара, испи неколку пијалаци, зеде неколку закуски и срдечно почна да разговара со Зорица Брунцлик и Мирољуб Аранѓеловиќ – Кемиш.