Цеца ги отпеа своите мегахитови со кумановци

Таа во Спортската сала во Куманово, приреди одлична журка, која траеше речиси два часа, испевајќи некои од постарите безвременски хитови.

Во црн фустан, со едноставна фризура и постојано насмеана, Цеца приреди одлична забава од скоро два часа. Концерт проследен со одлични аудио-вузиелни елементи.

Scroll to Top