Цеца го сака Ѓорѓе Кулиќ за зет

Анастасија Ражнатовиќ летово имаше романса со Ѓорѓе Кулиќ од Нови Сад, а за нивниот однос имаше многу шпекулации.

„Анастасија и Кулиќ пред неколку месеци имаа проблем да ја одржат врската поради недостиг на време, различни интереси и нејзините деловни аранжмани. Сепак, кога сфатиле дека премногу се поврзани, се смириле, а сега сѐ повеќе време минуваат во куќата на Цеца. Тој влегува како член на семејството кога и каде што сака. Кога не се заедно, Анастасија три часа е на телефон со него“, вели извор близок до семејството Ражнатовиќ.

„Цеца со години не се меша во изборот на Анастасија. Многу ретко се случува таа да го дочека и да помине време со него додека Анастасија се подготвува да излезат. Бидејќи се работи за момче од угледно семејство, Цеца е спокојна затоа што знае дека тој не ја искористува Анастасија поради славата. Со денови зборува со неа, со денови ѝ објаснува дека причините за раскинување се банални. Цеца, се чини, била посреќна од Анастасија кога го видела на вратата од вилата“, вели изворот.

„Тој ќе ја изненади Анастасија со подарок, ќе дојде кај нив дома со цвеќе, ќе се појави кога не го очекуваат“, вели изворот, а причината е тоа што Анастасија е многу поинаква од девојките со кои тој бил во минатото.