Ужасно убиство ја потресе пејачката на „Гранд“ – Исчезна и денес нема да ја препознаете

Надежда Билјиќ сите ја паметат како натпреварувачка на „Ѕвезде Гранда“ која не успеа да се пласира меѓу финалистите, но и покрај тоа доби своја песна.

Меѓутоа, Надежда не се откажа од пеењето. Пејачката имала и еден тежок период во животот, кога нејзиниот 26-годишен брат беше убиен во центарот на Ваљево минатата година.

Надежда многу се промени од првото појавување на малите екрани, а еве како денес изгледа.

💋💋

A post shared by nadezda biljic (@biljicn) on

Scroll to Top