(ВИДЕО) Александра не е единствената која плаќа по 120 евра за лежалка на ден

By
Иако Александра е прва фатена како ужива на луксузнна плажа на која дебело плаќа за лежалките, таа не е единствената.

Пријовиќ, пред неколку дена беше на мета на неколкумина луѓе кои жестоко ја нападнаа поради тоа што лежалките во Црна Гора ги плаќа  по 120 евра за ден.

Станува збор за неколку лежалки, на плажа на Свети Стефан, инаку една од неколкуте најскапи на плажата на црногорското карјбрежје.

Но, не е Александра единствената која плаќа толку пари за лежалка (со оглед на тоа дека еден пар чини 120 евра, значи по лице). Меѓу јавните личности кои кешираат исто колку и Ана Севиќ и Дарко Лазиќ, кои се купуваат на истата плажа, потоа Соња и Никола Лазетиќ, Мирослав Илиќ со сопругата, и многу други.

Меѓутоа, на плажата на која цените за лежалки се големи, вчера беше и Анастасија Ражнатовиќ, која истата се пофали и со снимка.

Со оглед на тоа дека во исто време на таа плажа уживаше и Александра, веројатно девојките добро се забавуваа, поради тоа што инаку е во одлични односи.

Погледнете и како Александра одговори на оние кои ја критикуваа баш поради тоа што издвојува толку пари за лежалка.

 

Видеото погледнете го на следниот линк:

Ќе ви се допадне