(ВИДЕО) Два моќни играчи го најавија враќањето во „Парови“ – Се знае и почетокот

Почнаа гласините за новата сезона, а популарната ријалити двојка веќе го најави своето учество.

Иако „Парови5“ штотуку завршија, на големо се зборува кога ќе почне наредната сезона и кои во неа ќе учествуваат.

Први „нога повлекоа“, Мили и Мирела, кои очигледно се многу заинтересирани да повторно се појават во ријалити шоуто, а Радосављевиќ, на својата Фејсбук страница објави слика која сугерира дека новата сезона ќе почна на 1 септември.

 

Да потсетиме, за приказната дека Мирел наводно и било одземено старетелството над синот, се фати и британскиот таблоид „The Sun“.

A вака изгледа новиот стан на Далилин:

Scroll to Top