(ВИДЕО) ИЗНЕНАДУВАЊЕ ОД 50.000 ЕВРА – На кого Милица Павловиќ му порача дека е „Опериран од љубовта“

Милица Павловиќ ја заинтригира јавноста со овие десетина секунди на високобуџетни сцени, и провокативни кадри.

Една од најатрактивните и најангажирани пејачки, Милица Павловиќ, се претстави на публиката со најавата за својот нов спот, кој нејзините фанови со нетрпение го исчекуваат.

Песната носи интересно име „Опериран од љубовта“, па веруваме дека на жените ќе им се допадне од првото слушање. Музиката и аранжманот, ги направ најуспешниот грчки композитор, Фивос, кој за потребите на снимањето на песната некое време престојуваше во Белград.

Текстот е дело на Марина Туцаковиќ, а Александар Керекеш Кеки е задолжен за високобуџетниот спот снимен на Петроварадин.

Како што знаеме, продукцијата на песната, спотот, и сето останато, чинело околу 50.000 евра, а Милица оваа песна ја подори на публиката во знак на благодарност што песната од нејзиниот албум „Божица“, брои повеќе од 200.000 милиони прегледи.

Погледнете го тизерот за „Опериран од љубовта“.

Scroll to Top