(Видео) Никој не го забележа – Среде емисија Лукас со шокантна изјава за Соња

By

Новата Сезона на „Ѕвезде Гранда“ донесе и некои нови работи. Препукувањата меѓу Вики и Карлеуша продолжуваат со исто темпо, ако не е и посилно.

Меѓутоа, во вчерашното снимање и Лукас изненади. Тој неколку пати го кажа следново:

-Јас сум загрозен вид затоа што ме тепа жената, сакам во сигурен дом.

Неговата шокантна изјава може да ја слушнете на 47-та минута во видеото:

Ќе ви се допадне