(Видео) Обожавателка ја гаѓала Цеца, додека таа пеела на сцена

Цеца за момент се најде во непријатна ситуација на еден од нејзините концерти, кога нејзина обожавателка ја погоди со плишана играчка.

dobivaj vesti na viber

Жената која беше во првите редови, ја погоди Цеца додека таа пееше на сцената. Таа сакаше да и даде подарок, а играчката за малку ќе ја погодеше пејачката во глава. Цеца реагираше професионално, се насема и продолжи да пее кога ја виде играчката како лета кон неа.

Scroll to Top