(ВИДЕО) По смртта на Аркан, ова е единствениот маж со кој спиела Цеца

Познатиот креатор Саша Видиќ од неодамна гостуваше во емисијата „Rada sam“ каде откри дека десет пати спиел во ист кревет со Цеца.

А, една недела подоцна, пејачката за „Ексклузивно“ прв пат проговори на оваа тема. „Тој и јас едно летување секоја ноќ заедно гледавме „Сексот и градот“.

И по десет минути одма заспиваме. Наутро знаеше да ми каже: „Мацо јас и ти изгледаме како брачен пат кој е 50 години заедно, толку сме активни“, вели Цеца.

Scroll to Top