(ВИДЕО) Поради шлицот кој беше на незгодно место, сите се ѕвереа таму

Дајана Пауновиќ се држеше до „малиот црн фустан“, кој привлече огромно внимание во Белата палата.

Откако се разведе од Жика Јакшиќ, Дајана Пауновиќ е многу чест гостин во градските случувања, па репортерите таму ја сретнаа и на големата прослава на српското издание на „Hello“ магазинот.

Дајана во Белата палата стигна со Марина Висковиќ, во прекус црн фустан чиј шлиц беше толку длабок, што Дајана мораше добро да се концентира и да припази да не покаже повеќе од што треба.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Дајана расположено позираше, и беше задоволна со својот изглед…

Foto: Telegraf

… а потоа со Марина Тадиќ застана пред камерата, каде репортерите поразговараа за тоа која од нив две се бања на нудистичка плажа, а која воопшто не се слика во бикини…

Видеото погледнете го овде:

Scroll to Top