(Видео) Рада Манојловиќ ги испеа македонските традионални песни „Македонско девојче“ и „Јовано Јованке“

Српската пејачка Рада Манојловиќ на еден од нејзините последни настапи пееше македонски песни. Пејачката која е позната по енергичните настапи и жешката атмосфера, овој пат ја изненади публиката со двете традиционални македонски песни „Македонскот девојче“ и „Јовано Јованке“.

Scroll to Top