(ВИДЕО) Секогаш беше со убави девојки во спотовите – Исчезна, a сега се истетовира и офарба

МЦ Стојан во 2005 година, беше во центарот на внимание поради песната со сексуална тематика „Bičuj me, Stojane”.Марко Стојановиќ, познат како MЦ Стојан, преку својата песна, го сврте огромното внимание кон себе, а пола од проектите на кои работеше, едноставно исчезнаа од јавната сцена.

Песната ја сними во 2005 година, а потоа ја објави со уште неколку шашливи песни со сексуална тематика. Следеа успешни дуети со Тина Ивановиќ, Ксенија Пајчин, Јана и другите.

Во последно време, МЦ Стојан не се појавува често на сцената, ниту на малите екрани, а се чини дека на својот изглед сериозно поработи.

Се офарба во сино, си ги истетовира двете раце, редовно тренира, и се набилда, а попат, често посетуваше и забар, за да ја среди насмевката.

 

До неодамна имаше природна боја на косата, а тогаш… реши да стане русокос.

Активен е на Инстаграм, а еве како Марко Стојановиќ, односно МЦ Стојан, изгледа денеска:

Како ви се допаѓа неговиот нов имиџ?

Потсетете се на неговиот спот со Ксенија Пајчин:

 

Scroll to Top