(ВИДЕО) Синот на Цеца дига товар од 100 КИЛА – Како од шега, повеќе пати!

Вељко Ражнатовиќ ја покажа својата сила на справата за вежбање.Синот на Цеца редовно вежба, а своето тело баш го затегна. Тој не пропушта тренинзи, а една снимка особено привлече внимание на Инстаграм.

На неа се гледа како Вељко работи стомачни на справата и притоа подига терет од 100 килограми со леснотија

„100-кица“, пишував на коментарот крај снимката.

Погледнете ја истата:

 

100tkica😁

A post shared by В Р (@arktiigar) on

Scroll to Top